1.10.09

PELADET. L'avi de la mel

després d'un bon sopar i unes birres, l'endemà no venia gaire de gust anar massa lluny ni fer una via massa llarga o dura. ens vem decidir per l'avi de la mel, 180m 6b (obl.) al peladet.



aproximació amb forta pujada però que en mitja horeta ens deixa a peu de via, si no ens la passem. la via comença enfilant-nos a un arbre, on hi ha una fita.

L1: comença l'albert. placa de ratlles inclinades, molt bona. 6a


L2: el segon llarg és d'escàndol. ratlles bones, vertical (gairebé tira enrere), roca boníssima... què més es pot demanar? 6a+

L3: ja em toca a mi, avui em toca el llarg lleig... surto per sota d'una llastra, escalant en placa, amb les ratlles romes i al revés i la roca no del tot bona. 6a+ d'escalar fi.


L4: segueixo jo. surto de la R seguint xapes, és dificilot. es va completant amb algun friend fins a la fissura final, neta, on s'ha d'escalar bé. 6b, potser obligat.


L5: li toca al jordi. sortida fineta de la R, pas fi i de fe per anar a buscar una fissura on protegir-se. després és més espectacular que difícil fins a un pas llarg on has de confiar en què el que veus és un bon canto. llarg molt maco. 6b obligat.


el descens es fa en ràpel. material: 14 cintes i joc d'aliens i camalot fins el 2.

una via molt maca, on s'ha d'escalar però on t'ho passes realment bé amb els moviments!!!