13.5.09

TORRENT DELS PORXOS. Apallissats

dimarts a la tarda quedem amb el quim, el lloc encara per decidir. "i si anem als porxos? jo no hi he escalat mai?". només hi havia estat dues vegades però sense escalar, tot passejant pel peu de via. el lloc té bona pinta, però les informacions que tenia eren que és un sector dur.


per començar, deixant de banda el dos V's, tenim dos 6b's per escalfar, comencem pel de l'esquerra, aborto. va per un diedre obert, i anant a la primera xapa ja veus com anirà això: cantos que semblen bons però mai hi estàs bé.. sort q només té tres xapes!! seguim "escalfant" a la veïna spiderwoman, l'altre 6b. aquí on te la fot és més amunt, per mi encara és més difícil que l'anterior... serà l'últim que encadenaré avui...

vist de què va el tema, ens fiquem a pilla por la orilla, 6c. entrada molt a bloc, després tram on intentes reposar i mai estàs bé i el pas final entrant a la R. a vista caic a l'última xapa. al segon intent vaig tant inflat que pillo al mateix lloc... m'ha deixat "planxat".

el quim munta la abuela del betis (fotos), 7a. ell encadena al segon "pegue", jo en top rope m'arrossego una mica fins a la R, com et deixen a caldo 4 o 5 vies!!!




deixem la corda passada per 12 romos, 8a. el quim s'hi arrossega per desmuntar-la... inhumana!!!

per rematar el dia, la béstia encadena mig plorant pilla por la orilla, quina màquina!

la temperatura a la tarda ha estat ideal, amb fresqueta per l'assegurador. és un sector dur, amb el grau moooolt apretat i molt de bloc, però és un lloc on, si hi aconseguim anar un o dos cops al mes, ens posarem valents de veritat... tornarem!!!

al final marxem que sembla que ens hagin fotut una pallissa...