19.6.08

MONTREBEI. Petit diedre

després de dos dies de placa, el meu dit necessitava reposar una mica, i la montse volia conéixer montrebei. ja fa molts anys que havia fet aquesta via a la paret de catalunya, era el dia de tornar-hi!

petit diedre, 150m V+. ressenya.

des del prat de sant llorenç ja la veiem, està a la part més petita de la paret, molt evident.


la pujada fins a peu de via és dreta i incòmoda.

L1: és el diedre més marcat i net (IV+). jo vaig entrar per un espit en una placa, més difícil V+. reunió de dos burils.

L2: el més maco. diedre fins a una repisa. aquí tenim dues opcions: l'altra vegada que la vaig fer vaig seguir recte (6a+ a protegir amb aliens, no hi havia tascó empotrat ni res de res), i aquesta vegada vaig seguir la repisa a l'esquerra fins a una fissura. allà hi ha una escarpa petada i la V que el kletterer molt amablement ens hi va deixar (i que va de conya!), V+. R en una alzina.
L3: diedre una mica brut i trencat, no molt difícil però s'ha de vigilar. R en un pitó i dos ponts de roca.
L4: aquest és el dur. V+ amb desplom. s'ha de treballar. al desnivel li donaven IV a la sortida (ni de conya!). es pot muntar R en un pitó (a reforçar), però llavors et queda el pas més difícil sortint de la R amb el seu possible factor 2. si quan arribes al pitó et queden un parell de friends, millor seguir amunt, en 55m de llarg s'acaba la via.
de material: joc de tascons i friends complet (aliens i camalots fins al 3), alguna baga.
la vem fer un 3 horetes. es podria dir que és a la paret dels nens, i és ideal per conéixer montrebei i veure el pa que hi dónen, així decidirem si ens fiquem (o no) a la paret dels grans.

2 comentaris:

Llorenç ha dit...

Ostres!!! amb les ganes que tinc jo de fer alguna cosa per montrebei!!!!

quina enveja!!!

Es pot protegir be? tens molts alejes o molt expo? be, que ens hi veus?!?!?!
je je je e

es que em fot un respecte!

Iban Bessa ha dit...

ei llorenç!

la via es protegeix bé amb friends i tascons, porta'n bastants i els posaràs tots.

lúnic equipament de la via és la primera R, un parell de pitons al segon llarg, un pitó a la R3 i un pitó al L4. porta munició que la posaràs tota!!!

ànims que es fa bé!!!