26.4.09

MONTGRONY. Prestill amb ressaca

vaig una mica endarrerit de posts... diumenge passat, després d'un sopar aniversari on estava massa a gust i d'haver quedat amb el matapà a 2/4 de 10 (tot dormint 4 horetes i despertant-me amb ressaca) tirem cap a montgrony.

una vegada allà el panorama és desolador, aigua per tot arreu, tot regalima!!! ens decidim a provar sort a vies que es mullen menys, amb menys degotalls, cap a font del prestill.

la placa de vies fàcils és gairebé seca, escalfo a la tribu, 6b, la via més maca de la placa.

després, per no repetir cap via opto per posar cintes a amb el cul apretat, 7a. inici fàcil, seguit de xorrera molla-molla. després d'un xapatge pinçant la xorrera que degota... arriba el sostre de bloc. dos intents i veig que la ressaca és mala companya dels passos de bloc, desmonto que és menys exigent.

baixem a les vies antigues del prestill, em fico a batusi, 6c+. tot i que no és tant bona com la seva veïna alpens-sora 6b+, la trobo molt maca, tant que anant a vista m'embolico en un pas i enlloc de lluitar decideixo penjar-me. al segon intent surt bastant fàcil.

per acabar de rematar el dia, torno a encadenar el primer llarg de pack anticrisi, 6c boníssim que aprofita un projecte inacabat. és una perla de via.

aquí la son i la falta de forces ja ens fan retirar, amb al sensació que hem fet molt per l'estat en què ens trobàvem...

1 comentari:

Ricard ha dit...

Vaja "Kafre" que estas parit!!! que encara no coneixes les incompatibilitats de l'escalada?? o millor dit, les de sortir de nit??...ja n'apendras ja!!
Cuida't bou!! i a fer bondat!!