9.12.08

PARET DE L'ÓS. Viatge astral

comencem un pont més llarg de l'habitual (a l'institut fem festa divendres també!), i ens n'anem amb la montse a buscar roca calenta.

menú del primer dia: un viatge astral, 160m 6b+ Ae (6a obl.)





L1 + L2: la via comença amb un passet "curiós" de V+, seguit d'una placa molt maca. empalmo amb el segon llarg allargant cintes pel fregament. V+

L3: comença el tomàquet, V+ fins al sostre d'Ae i sortida per una placa tombada de 6b fineta fineta. després de sortir dels pedals em costa molt escalar en lliure... farem algun A0!

L4: desplom i fissura bavaresa de 6b, molt atlètic (aquest si que l'encadeno). útil algun alien pel final del llarg. aquí a la montse l'abandonen les forces



L5: sortida de reunió de 6b+ bastant tècnic (es passa en A0) i després la fissura gaudí, impressionant i molt més fàcil del què sembla.

L6: fissura de tràmit de IV+ a protegir.


en resum, una bona via si es té el grau i soltura amb els pedals. amb 12 cintes i 4 o 5 friends (semàfor d'aliens, taronja i camalot #1) farem. un o dos pedals per persona (en funció de la soltura amb els estris). roca molt bona i llargs superiors molt espectaculars.

1 comentari:

Raquel ha dit...

Ostres, jo la vaig fer el mateix dia que havia fet l'Isaac Gabriel i recordo que vaig flipar força... je, je... just deuria ser la meva quarta via llarga... m'ha fet molta gràcia recordar-la... a mi també m'abandonaves les forces com a la Montse!!!