15.5.07

URÚS. Escalada esportiva

avui hem estat escalant prop d'aquest petit poble de la cerdanya. jo no hi havia estat mai, però m'ha semblat un bon lloc, amb vies molt bones i atlètiques.

podeu trobar un post també al bloc de'n gatsaule, a http://muntanyenc.blogspot.com/2007_03_01_archive.html

hem estat al mateix pany de paret que ell i a l'altre que surt a la foto.

jo he escalat un 5 a l'esquerra, bastant bo, però apretat per ser V, el 6a de la seva dreta, molt bo també, el 6a+ de l'esperó de la dreta, 30m bastant bons però amb una mica "d'aire" entre xapes, i un 6c que comença per un desplomet vermellós, de 37m de recorregut (amb 70 s'arriba a terra) i boníssim, dels millors que he escalat mai. avui tenia el dia, i tot sortia a vista.
ombra al matí, i no he trobat ressenyes, potser perquè està al parc natural...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

T'animes a explicar-nos una mica l'aproximació

Iban Bessa ha dit...

si! arribes a urús, travesses el poble fins on es bifurca el GR. agafem la pista de l'esquerra, passant per davant d'un safareig i una font. seguim la pista fins a una bassa d'aigua on aparquem. un mica més amunt marxem per una pista amb una cadena i seguim un caminet on passa una tuberia d'aigua enterrada per sota el caminet (sorra). arribem en 10 minutets al peu de la tartera on veiem les parets una mica més amunt

Anònim ha dit...

Gràcies tiu

Anònim ha dit...

És possible aconseguir ressenyes del/s sectors? No n'he trobat enlloc i em fa por enredar-me en coses que no em toquen. MERCI!

Anònim ha dit...

Per cert, segueixen a lloc? He llegit que potser els del Parc Natural volien eliminar aquests sectors.

Anònim ha dit...

A día d'avui es pot escalar. L'ajuntament recomana anar amb compte, res més. Escaleu al matí, a la tarda fa molta calor.