3.5.11

LLEIDA CLIMBS V: Alòs de Balaguer, L'Estret

després del futbolin, la coca de recapta i un sopar boníssim a alòs de balaguer, ens llevem amb la intenció de fer una matinal a l'estret abans de tornar cap a casa.


comencem escalfant a la part esquerra, el joan a concordia, 6a i jo a atestat frustrat, 6b. dues vies de placa típica, amb gotes d'aigua i un calcari molt adherent de l'estil de can guies, al berguedà.

després ens desplacem a la part dreta, on em fico a porca misèria. fins a la primera R és una placa tècnica i molt assegurada de 6c, que posa a prova la paciència i la tècnica de peus, una vegada a la R segueixo fins a R2, el desplom de 7a+. surt a vista amb l'únic (i taquicàrdic) contratemps que quan m'agafo al forat gegant em surt un mussol de dins que em toca el cap abans d'anar a dormir a alguna altra banda...

després provo fins a la R1 de paranoia vertical, 7a+. és una placa fina molt maca i tècnica. a vista em rendeixo per mal de peus i falta de xispa. al segon intent surt bé, a la R decideixo seguir amb el tram de 7b... llàstima que per arribar a la R m'equivoco de canto i caic. si ho hagués fet bé l'hauria encadenat a vista!!! llàstima, un altre dia serà...

tornem cap a casa cansats però molt satisfets, ens ho vem passar molt bé, l'escalada va ser genial, l'ambient encara millor, els sectors boníssims... què més es pot demanar? per això escalem, no? 

Cap comentari: