1.6.10

MONTREBEI. El cau del sioux

després de la del tronko i de dormir com "tronkos", ens llevem d'hora el diumenge i marxem cap a peu de paret. l'objectiu: el cau del sioux, 270m 7b+ (6a obl.).


comencem a escalar a quarts de 9, tot i que no fa gens de fred, comença el joan.

L1: no és el millor llarg del món, em noto cansat i escalo fatal (fins i tot he de posar un taló en un pas de V+!!).

L2: bavaresa de 6a i després fàcil. ja em començo a despertar i em noto més lleuger.

L3: placa lleugerament desplomada, molt maca, de 7a+. hi ha un pas molt dur (que no em surt), després 6a molt maco fins la R. un llarg boníssim i molt equipat.


L4: desplom de bloc amb un bidit llunyíssim i després placa molt fina d'adherència. diuen que 7b+, jo ni l'oloro, 6a i Ae. molta terra a l'entrada de la R, però fàcil.


L5: llarg preciós, fissura de 6b+, desplom amb pas de 6c (o A1) i R al "cau". dels millors llargs de la via, bastant equipat. a aquest si que li puc posar el punt vermell...


L6: el joan no em deixa empalmar amb el següent, tot i que seria lògic, perquè vol que em toqui el següent 6c... tràmit.

L7: llarg curt i fàcil, empalmable amb l'anterior.

L8: tram trencat i diedret difícil, equipat amb dos ponts de roca. no m'entren els dits a la fissura i em penjo a mirar-m'ho. no és tant difícil, em fa ràbia... el 6b de dalt em sembla fàcil. molt maco.

L9: pas de bloc de 6c (!!??). no em surt i a sobre et matxaca el dit en un bidit dolorós. A0 i amunt.

hem trigat una mica menys de 4 hores i mitja. la via està molt equipada (16 cintes), però s'ha de portar aliens i camalots fins el 3. de tascons no en vem posar.

una bona via, que serà una clàssica i on no passar por, perquè hi ha molts parabolts. ideal com a via per fer el segon dia al congost, quan estàs cansat i el "coco" no funciona tant bé.

3 comentaris:

LES PAUL ha dit...

Feliitats per l'activitat i sobretot pel blog, ja el tinc agregat a favoritos, has fet la globeros? ves-hi si no l'has fet, bona bona bona

Mingo ha dit...

Carai no pareu, primer akesta despres el conill amb tapioca. Que bous que esteu, enhorabona makines

Iban Bessa ha dit...

les paul: la globeros? potser em queda una mica gran això del 6c obligat... m'hauré de posar valent!

mingo: hem d'aprofitar el moment, i en pocs dies ha coincidit que hem tingut aquestes vies "a tiro"

salut!!!