7.1.10

RACÓ TRANQUIL i fred, molt fred...

diumenge passat quedem amb el ramon. fa un dia emboirat, fred... pinta malament. fem el cafè amb calma i decidim sortir de berga a guanyar altura. la primera intenció era anar al nou sector de queralt, que jo encara no hi he estat mai, però la boira estava just a la seva altura. seguim amunt. a l'altura d'espinalbet sortim de la boira i veiem el sol, només ens queda decidir-nos per l'estany o el racó tranquil. el racó tranquil queda més orientat a sud, cap allà!!

quan arribem encara fa una mica de sol, escalfem amb una de les vies noves que va equipar l'ernest, júlia, 6b. si en algun pas apretes una mica és que fas alguna cosa malament, escalada tècnica i de pensar.

aquí ja apareixen els núvols alts i es pon el sol, ens haurem d'afanyar. poso cintes a golone, 7b. és el 7b fàcil del racó tranquil. al segon intent surt sense massa problemes. és d'aquelles vies que no està graduada en relació a les altres del mateix sector, és fàcil, sobretot per ser al racó tranquil.

el ramon fent una primera passada a golone, que després va encadenar

com a última via, mentre el ramon encadena golone, provo pedròpolis, 7a. és una variant d'entrada de spit màgic. entrada de desplom amb forats invertits i després la fissura i el pas de bloc final. tot i el fred, vaig sortint de tots els passos. al pas de bloc final, recordant-lo molt dur vaig amb totes les meves forces a buscar una regleta... resulta que he bloquejat massa i me l'he passat de llarg, agafant-ne una de més dolenta. ja sense sensibilitat als dits m'he de penjar. és més dur aquest 7a que el 7b anterior, i és que hi ha 7b's fàcils i 7a's difícils!!!!!

i quan arribem a la furgo el termòmetre marca 2ºC... cap a dinar!!!!!!