6.7.09

LA BOLETA FORADADA. Anglada-Cerdà

dijous dia 2, per fi, torno a la paret. com que volem fugir de la calor anem a buscar una nord... cap a la boleta foradada, a l'anglada-cerdà, 155m 6a, Ae.


a l'aproximació passem una mica de calor, però a la via s'hi estava de conya.



comença l'edu:
L1: xemeneia molt estètica i una mica polsosa. l'A0 no el trobem


el segon llarg li toca al joan:
L2: comença fàcil, el joan xapa un tac de fusta amb cordino radioactiu, puja mig metre per sobre... i arrenca un canto de peu! 3m de vol sobre un tac, i aguanta!!! la resta del llarg el fa sense cap problema.

L3: fissura de 6a, boníssima, per gaudir. el joan se'l menja amb patates.


ara em toca a mi,

L4: desplom d'artificial de pitons vells, molt vells. ho intento en lliure, té canto (algun es mou), però quan em comencen a caure escarbats a sobre i els cordinos es van fent petits i podrits decideixo penjar-me. escalo un tram dels tacs de la via del costat, desescalo i segueixo la via que toca, d'A0 en A0 i sortint en lliure als passos llargs.




L5: segueixo jo, surto en lliure (amb moral) fins que els cantos es fan massa petits, d'allà fins dalt A0's i xapatges en lliure per evitar els burins podrits que hi ha entre parabolts.

finalment fem cim de la boleta pel IV més estratosfèric q he vist mai. assegurem per l'esquena al cim perquè no hi ha reunió.

tornem cap al cotxe.

material: un joc de friends fins el 3, 18 cintes i un estrep per persona.

una via molt recomenable per l'estiu

1 comentari:

edunz ha dit...

ei, es veu que al R del cim la feien a una peupèrrima sabina que hi ha, i d'allà devien rapelar!... llàstima anèssim tan enfeinats que no us vam fer cap foto. Si em vols enviar la que tens o pots fer a edunz@hotmai.com
salut!