4.1.08

PEDRAFORCA. Gel

després d'alguna visita al pedra aprofitant les condicions que hi havia, hem punxat ua mica més de gel. abans d'aquesta última nevada, les cascades van anar a pitjor, degut a la forta inversió tèrmica que hi havia. així, el 31 de desembre ja baixava molta aigua.

algunes fotos de les cascades, la majoria de les cascades del miner II/4, i una sortideta amb intent de dry tooling, però hi hauré de tornar si vull encadenar (deu rondar l'M6/7, no en tinc ni idea...).














4 comentaris:

PGB ha dit...

Buabuabua quina enveja! :O
Enhorabona també per l'Antartic. Sembla que no estigui ni al 60% del què podria estar, no?

Gatsaule ha dit...

Vas sortir per dalt ? Enhorabona !! Quin grau ronda ? Fa un parell d'anys estava en un estat similar però no ens vam atrevir a continuar per la mala roca...

Us vau poder assegurar gens ?

Iban Bessa ha dit...

pgb: l'antartic estava "bé", suposo que podria estar millor, però amb les condicions dels últims anys ja m'he acostumat a escalar justet de gel. de totes maneres val molt la pena!

gatsaule: el miner va seguir des del gel amb una línia de parabolts. s'arriba d'un a l'altre en A0, de fet, estan tant junts que molesten per xapar el següent, però anant amb una sola corda de 8,3 gelada a veure qui és tant valent de saltar-se'n algun... i com que està lluny del "pirulo", si caigués no t'afectaria. deu rondar l'M6/6+. amb les mans no ho he provat, però la roca és mediocre.

Moisès Rial Medina ha dit...

T´he adherit a BLOCS AL BERGUEDÀ (http://blocsbergueda.blogspot.com). Agrairia enviessis correu per completar nom real. Fotos molt boniques.
Salutacions.
Moisès Rial
http://llibertats.blogspot.com