28.1.08

OLIANA. Pirata solitari

com que el cunill ha retornat al món vertical i jo dimarts tenia festa es va donar la combinació ideal per fer tàpia. ens vem decidir per la via pirata solitari, 345m, 6a+ (V obligat).

aproximem entre la boira i el fred per la ferrata. en 50 minuts des del cotxe hem acabat els dos primers trams i anem cap a peu de via (1h 20 minuts totals, aproximadament). just acabar la ferrata sortim de la boira i veiem el sol.




la via no té massa secrets, un tercer llarg una mica rebotós, molta herba i roca trencada i un pas de "bloc" al penúltim llarg. tots els llargs facilets excepte els dos que he dit.


amb 13 cintes i algun friend mitjà-gran en tenim prou.

a mi la via no em va agrada gaire, molt rostoll i poca escalada agraïda. els llargs de 6a+ surten bé en lliure, preocupa més la roca i l'herba d'alguns trams.

el descens fàcil pel camí marcat de blau i després autopista de vermell.

3 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Doncs a mi si que em va agradar, imagino que depèn del que hi busques i del grau que tens. A més, està plena de trams sorprenents !

Iban Bessa ha dit...

jo m'esperava menys herba i més roca bona, el grau m'és igual (o no...). m'agrada gaudir escalant, sense estar pendent tota l'estona de no arrencar res i de no xafar herba. de totes maneres, els últims llargs ténen roca bona i surts amb millor gust de boca que el que tenia a mitja via...

Mingo ha dit...

Hola Terrible, jo la volia anar a fer, però ja ets la segona persona que diu que no l'hi agrada massa, i que la roca a trams és molt dubtosa.
Salut!!!