22.5.10

SADERNES. Senglar

dimecres a la tarda vem quedar amb el marc per anar a sadernes. segueixo descobrint sectors nous, ens decidim per senglar.

hi accedim des del parking 2, baixant per la riera fins a trobar la ferrata (t'has de guardar una mica de forces per la baixada dels graons). a la tarda hi toca l'ombra i hi vem estar molt bé. les vies són curtes i bastant a bloc.

comencem a la guapa, 6b. dos passets de bloc i bon canto. bona per escalfar.

seguim escalfant a d'está gwaly?, 6c. té un passet de bloc i un xapatge on, si ets baixet com jo, és difícil posar la cinta. no és molt maca.

l'estètica em fa optar per provar pròfug, 7a+. visualment és la més maca del sector, sostre i desplom de degotalls i formes. al primer intent se'm resisteix el pas de bloc del sostre. després, en l'últim xapatge, veig un escorpí entre dos degotalls petits... després de l'ensurt, resulta que l'escorpí està mort i el cadàver ha quedat atrapat al forat... uffff!!!
al segon intent passo pels pèls el pas de bloc i encadeno la resta sense massa problemes. a la foto el marc descansant abans del tram final.



seguim amb canetenca, 7a. pas de bloc de regletes i la resta una plaqueta més tècnica i estranya que difícil. em surt a vista i en marc l'encadena al segon intent. tot i això no és massa maca. em començo a trobar una mica cansat.

seguim amb derribos enderrokus, 6c+. una patinada de peu em fa perdre l'encadenament a vista. tot i això sembla que ha saltat un canto i el 4rt xapatge queda realment molt dur. cada vegada vaig més cansat, però per acabar de treballar la pila, li acabaré fotent tres intents... i cada vegada se m'obren les mans més avall!!!

al final han estat vuit intents en total, i la sensació d'estar bastant buit d'energies, un bon dia de treball!!!

és un sectoret a tenir en compte si hi ha molta gent escalant per sadernes, i un bon lloc on treballar el bloc.

1 comentari:

maybe ha dit...

I'm appreciate your writing style.Please keep on working hard.^^